Sfogliatella

Edit 2015: muidugi kaob Youtube’ist selline materjal. Tegemist oli Cake Boss’i nimelise saatega.

Kas lapikleiva venitamisesest on käed veel soojad? Järgmine nali on selline (vaata 5:40-6:45 ja 9:05-9:48):

ja 1:25-2:15

Vähisabad

Tegin taigent poole kogusest mis siin antud. Keedutainas sai klassikaline Salme Masso variant. Taigna väntasin õhukeseks pastamasinaga ja siis veel venitasin. Esimese portsu tegin ühes pikas lindis, aga lõpp kippus ära kuivama. Teise portsu puhul tegin lühematest juppidest. Mis ma oskan öelda? Päris lahe ja kohupiimakreemiga ka üsna maitsev. Aga krt, peab lihtsamaid mooduseid olema 🙂

4 comments

  1. Sa oled hull naine, Triin. Ma olen neid Itaalias paar korda söönud (imehead!). Olen saiaga tõtt vaadanud ja mõelnud, et kuidas neid kihte tekitada. Mul lähiajal ei teki vaba aega nende vähisabade nikerdamiseks, aga “tänu” Su postitusele jääb nüüd kummitama 😀

  2. neid sööks küll veel heal meelel, kuid tordid pirukad koogid raamatu tuuletaskute tainas pole ikka see…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s