Sfogliatella

Edit 2015: muidugi kaob Youtube‘ist selline materjal. Tegemist oli Cake Boss‘i nimelise saatega.

Kas lapikleiva venitamisesest on käed veel soojad? Järgmine nali on selline (vaata 5:40-6:45 ja 9:05-9:48):

ja 1:25-2:15

Vähisabad

Tegin taigent poole kogusest mis siin antud. Keedutainas sai klassikaline Salme Masso variant. Taigna väntasin õhukeseks pastamasinaga ja siis veel venitasin. Esimese portsu tegin ühes pikas lindis, aga lõpp kippus ära kuivama. Teise portsu puhul tegin lühematest juppidest. Mis ma oskan öelda? Päris lahe ja kohupiimakreemiga ka üsna maitsev. Aga krt, peab lihtsamaid mooduseid olema 🙂

Advertisements

4 comments

  1. Sa oled hull naine, Triin. Ma olen neid Itaalias paar korda söönud (imehead!). Olen saiaga tõtt vaadanud ja mõelnud, et kuidas neid kihte tekitada. Mul lähiajal ei teki vaba aega nende vähisabade nikerdamiseks, aga “tänu” Su postitusele jääb nüüd kummitama 😀

  2. neid sööks küll veel heal meelel, kuid tordid pirukad koogid raamatu tuuletaskute tainas pole ikka see…

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s