SÄNKU tänukõne

Restaurant day on selleks korraks läbi, aeg tänukõnedeks.

Üllatus-üllatus, aga ma tahaks tänada kõiki kes tulid. Ja siis kõiki neid ka, kes ei tulnud aga kes muidu moraalset tuge pakkusid ja FBis laikisid jne. Eritänud lähevad aga Andreselele, kes kõik leivad-saiad küpsetas, nendeta poleks tegelikult eriti midagi teha olnud. Ja siis Jaanust&Kristit kes takka utsitasid ja kelle vaikne laupäevak sai ilmselt oluliselt hoogsam kui nad arvasid. Tallinna ärgitusgrupis paistavad tugevalt silma Liina ja Pille 🙂 Lisaks tänaks Lenno kitsi ja väikeseid majoneesi jumalaid, kes käitusid väga hästi kui Andres ja Jaanus käsitisi majoneesi tegid (sest vispliga saumikserit ei olnud ja tavalisega ei olnud Andres kunagi proovinud).

Ning neile kes muretsesid, et aknal kõõlumine võib halvasti lõppeda – mure ja noomimine on arvesse võetud ning luban alandlikult enam mitte kõõluda 😉


Sellist kella igaühel ikka ei ole!

Sellist kella igaühel ikka ei ole!

Ja kellapendliks pannilapidas mis otsustas  vestmise ajal puulusikaks hakata

Ja kellapendliks pannilapidas mis otsustas vestmise ajal puulusikaks hakata

DSC_6814_2

Rätik korvis? Disainitud Choosday’s 🙂

Leiba-saia

Leiba-saia

Trammi, trolli ega tasuta bussitransporti ei ole veel näha

Trammi, trolli ega tasuta bussitransporti ei ole veel näha


 

Kõpsetatud veiseliha, röstitud paprika, põld-võõrkapsas ja majonees, leivatüübil nimega "French country"

Kõpsetatud veiseliha, röstitud paprika, põld-võõrkapsas ja majonees, leivatüübil nimega “French country”

Siga plangul - röstitud peenleival on hapukapsas, praetud ja siis marineeritud sea sisefilee, majonees ninf murulauk

Siga plangul – röstitud peenleival on hapukapsas, praetud ja siis marineeritud sea sisefilee, majonees ninf murulauk

Kahe brioch'i viilu vahel on praetud halloumi, tomat ja põldvõõrkapsas

Kahe brioch’i viilu vahel on praetud halloumi, tomat ja põldvõõrkapsas

Ise püreestasin maapähkli ja kunagi olen ma keetnud ka selle sõstratarretise.

Ise püreestasin maapähkli ja kunagi olen ma keetnud ka selle sõstratarretise.

Roosna-Alliku valged ööd

Roosna-Alliku valged ööd


Ma võin öelda ka keda ma ei täna – Liivimaa lihaveist. Neljast tükist üks oli välisfilee, teised “veisepraad kondita”. Arvake milline kõige nõrgem oli?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s