Rohkem vürtsi, vähem ketšupit


Rohkem vürtsi ja vähem ketšupit võiks järgmine kord panna neile va kanatiibadele. Muidu on väga lihtne teha. Nii lihtne, et puhtalt selle ja ühe niru pildiga ei julgegi te palge ette saabuda.

...

Krehvtised kanatiivad (raamatust Head Briti pubiroad, lk 47). Olgu kohe ausalt ülestunnistatud, et ma mingil veidral põhjusel ei lugegnud väga täpselt tegevuskäiku. Mistõttu on selline noh adapteeritud värk, ehk ei kaevata kohtusse ka 😀

  • 1 sl õli
  • 2 küüslauguküünt, riivitud
  • 2 sl vedelat mett
  • 3-4 sl ketšupit
  • 4 sl Worcestershire’i kastet
  • 2 tl sinepit
  • 2 tl Tabasco kastet
  • 8 kana pooltiiba
  • 2 sl soola ja pipraga maitsestatud jahu

Eelkuumuta ahi 200°C, sega kastme ained. Püherda kanatiibu jahus ning lao ahjuplaadile. Pintselda umbes 1/3 kastmega. Lükka 10-12 minutiks ahju, siis võta välja ja keera tiivad ringi ning pintselda veel kolmandikuga kastmest ja lükka veel u 10 min ahju. Selleks et fotogeenilisust saavutada, keera tiivad veel korra ringi ja pintselda viimase kolmandikuga kastmest, siis lase pealt kenasti  pruunistuda (kokku peaksid tiivad ahjus olema u 30 minutit).

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s