Ainulaadsed pätsid

Teist korda samasuguseid teha ei õnnestu. Aga miks siis nii, eksole? No sellepärast, et ikka kestab sügavkülma ja sahvri koristamise projekt. Ja ma kahtlen, et säärast koostisosade kombot uuesti on võimalik saavutada. Millest on kahju, sest tihti sellised kapipõhja “retseptid” kipuvad olema vaid veidi söödavamad kui kapipõhjast leitud koostisosad eraldi võetuna. Siinsed pätsid aga tulid keskmisest paremad. Võiks isegi öelda, et ülimeeldivad.

Suur laiskus ajab telefoniga pilte tegemaie

Suur laiskus ajab telefoniga pilte tegemaie

  • 200 g müslit (mul oli pool sest kogusest mingit šokolaadi varianti ja pool rukkihelveste vms)
  • 120 g pohlamoosi
  • 1 suur muna
  • 30 g pruuni suhkrut
  • 75-100 g (olenevalt kui vedel on moos ja kui suur muna) jahu
  • 1/2 tl küpsetuspulbrit

Eelkuumuta ahi 190ºC kraadini. Sega kausis müsli, moos, muna ja suhkur. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja mätsi taigen kokku. Tõsta teelusikaga ahjuplaadile pätsikesed ja küpseta u 10-15 minutit (või kuni valmis).

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s