Ainulaadsed pätsid

Teist korda samasuguseid teha ei õnnestu. Aga miks siis nii, eksole? No sellepärast, et ikka kestab sügavkülma ja sahvri koristamise projekt. Ja ma kahtlen, et säärast koostisosade kombot uuesti on võimalik saavutada. Millest on kahju, sest tihti sellised kapipõhja “retseptid” kipuvad olema vaid veidi söödavamad kui kapipõhjast leitud koostisosad eraldi võetuna. Siinsed pätsid aga tulid keskmisest paremad. Võiks isegi öelda, et ülimeeldivad.

Suur laiskus ajab telefoniga pilte tegemaie

Suur laiskus ajab telefoniga pilte tegemaie

  • 200 g müslit (mul oli pool sest kogusest mingit šokolaadi varianti ja pool rukkihelveste vms)
  • 120 g pohlamoosi
  • 1 suur muna
  • 30 g pruuni suhkrut
  • 75-100 g (olenevalt kui vedel on moos ja kui suur muna) jahu
  • 1/2 tl küpsetuspulbrit

Eelkuumuta ahi 190ºC kraadini. Sega kausis müsli, moos, muna ja suhkur. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja mätsi taigen kokku. Tõsta teelusikaga ahjuplaadile pätsikesed ja küpseta u 10-15 minutit (või kuni valmis).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s