Carnitas

Carnitas – väiksed lihad.

See on üks eksperiment. Mõtlen, mida panna lauale iga aasta takka saabuval tähtsal päeval. Või seal kandis. Ega Jeesu-lapsukesegi sünkar kaugel ole. Põhimõttelisel siis pitsataigen (jahu, vesi, õli, sool, suhkur ja kuivpärm). Vormitud ketasteks ning küpsetatud pannkoogi pannil ning siis natuke õliga pintseldatud, et nad pehmeks jääksid (jahtusid fooliumiga kaetult). Aga sellele vaatamata kippusid veidi kuivaks minema. Proovime uuesti.

Lihaks oli tükk veist, mis passis ahjus nii 4 tundi. Aga vürtsi!!! oleks kõiges selles rohkem olema pidanud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s