Carnitas

Carnitas – väiksed lihad.

See on üks eksperiment. Mõtlen, mida panna lauale iga aasta takka saabuval tähtsal päeval. Või seal kandis. Ega Jeesu-lapsukesegi sünkar kaugel ole. Põhimõttelisel siis pitsataigen (jahu, vesi, õli, sool, suhkur ja kuivpärm). Vormitud ketasteks ning küpsetatud pannkoogi pannil ning siis natuke õliga pintseldatud, et nad pehmeks jääksid (jahtusid fooliumiga kaetult). Aga sellele vaatamata kippusid veidi kuivaks minema. Proovime uuesti.

Lihaks oli tükk veist, mis passis ahjus nii 4 tundi. Aga vürtsi!!! oleks kõiges selles rohkem olema pidanud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s