Kalamaitseline porgand (soolalõhe, ka heinatoidulistele)

Mulle muidu väga meeldivad juurikad ja puuviljad ja marjad jne. Ainult neist ma siiski toituda ei tahaks. Aga mulle pakub vahest huvi ja mingil määral lõbu, minna kaasa simulaakrumiga, mida mõned heinatoidulised enese ümber kujundavad. Et teha asju “nagu päris”. Selleks oli näiteks see taimne mozzarella. Huvitav aga paraku mitte see.

Järgnevast produktist mul valmis kujul pilti ei ole. Aga see ei saanud ka niivõrd kaunis, et kindlasti peaks olema. Intrigeerivamad on pildid tehnikast.

Porgandid tuleks norilehtedesse keerata

Porgandid tuleks norilehtedesse keerata

Ja soolas küpsetada

Ja soolas küpsetada

Siis jahutada natuke, koorida, lõikuda ja marineerida.

Siis jahutada natuke, koorida, lõikuda ja marineerida.

Täpsemad toimimisjuhendid, mida ma umbes järgisin, leiab plantepusherne.dk. Kalamaitse tuli täitsa juurde. Ühiselt leiti, et keedetud külma riisipudruga (sushi) sobiks hästi.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s